Filodegsknyten med tomat och magnosalsa, det passar perfekt till buffén, kräftskivan eller varför inte som en god förrätt. Väldigt enkel att göra och smakar riktigt gott.
Eller vad tycker ni?
6 st
Ingredienser
6 st filodegsblad
1 st magno
5 st tomater
1 st chilifrukt
2 msk koriander
1 st stor gul lök
salt
olivolja
2 msk vitvinsväger
Pensla en muffinsplåt med smör och lägg därefter i en filodegsplatta i varje håll
Pensla även filodegsplattorna med olivolja. Grädda i ugnen tills att plattorna har fått färg på 225grader. Ta försiktigt loss filodegsknyten ur muffinsformen
Skala och skär mangon i små bitar. Hacka tomter och lök i mindre bitar. Finhacka öven chilifrukten
Blanda allting i en bunke och tillsätt vitvinsvinäger och smaka av med salt
Fyll varje knyte med salsan och servera