En god vegetarisk rätt är alltid lika härligt att äta. Denna gång blev det en sås på broccoli, grönsa ärtor och majs samt lite riven parmesan. Serverad med bönpasta!

Hoppas det smakar

4 portioner
Ingredienser
200 g bönpasta
5 dl frysta ärtor
350 g broccoli
2,5 dl creme fraiche
1 burk majs
1 tsk grovkorning senap
1 msk vitvinsvinäger
1 krm kajennepeppar
salt
svart peppar
vatten som precis täcker
gönsakerna

Koka bönpastan englig hänvising på förpackningen.

Lägg ärtor och broccoli i en kastrull och täck med vatten.
Låt koka i 5minuter eller tills att ärtorna är mjuka. De ska kunna gå att mosa.

Häll av vattnet och mosa ärtor och broccoli. Tillsätt creme
fraiche, kajenpeppar, senap, vitvinsvinäger och majskorn och rör ihop till en
sås. Smaka av med salt och peppar.

Klart att servera när bönpastan är klar! Smaklig måltid