Första huvudrätten blev en fiskrätt och då valde jag kolja. En god och smakrik vitfisk. Den hade jag rullat med en fyllning av grönkål och fetaost. Jag serverade den på en bädd av grönkålschips

4 portioner
Ingredienser

300 g koljafilé
2 msk solrosfrökärnor
100 g fetaost
2 msk creme freich
50 g grönkål
salt
peppar

Skölj och hacka i mindre bitar. Blanda
solrosfrön, mosad fetaost, grönkål och crème fraiche. Smaka av med
salt.

Bred ut blandningen på kolja filén och
rulla sedan ihop.
Tillaga i ugnen på 125 grader i ca 15min

Grönkålchips
100g grönkål
flingsalt
3msk olivolja

Skölj och dra isär grönkålen och lägg i en bunke. Blanda över olivolja och flinsalt. Blanda runt så att det är ordentligt blandat. Låt de vara 5-8minuter i ugnen på 200grader. Passa så att det inte blir brända