Ett gott lamm är aldrig fel och till lördagens middag blev det honungsmarinerade lammracks. När jag lagar lamm använder jag bara färska kryddor då det ger så mycket bättre smak. Jag marinerade lammet i 20minuter, men kan egentligen stå mycket längre för att sötman från honungen ska dras till ordentligt. Så har du tid låt det stå 🙂

Varför inte servera det med ett gott rödvin till?

Smaklig måltid!

Ingredienser
2 portioner

400 g lammracks
3 msk honung
2 msk olivolja
1 msk färsk timjan
1 msk färsk rosmarin
1 tsk salt

Så här gör du
Fin hacka timjan och rosmarin. Blanda
alla kryddor tillsammans med olivoljan och där efter ner honungen.

Putsa lammrack och pensla sedan in
marinaden runt om. Låt stå i 20min.

Bryn lammet på alla sidor och tillaga
sedan i ugnen på 175grader i 20minuter eller tills att det når en
innertemperatur på 64grader. Låt vila i 10minuter