Nu när hösten kommer blir det mera härliga middagar än grilla. I fredags blev det goda smördegs inbakade kycklingsfileér, fyllda med halloumi, basilika och soltorkade tomater

Smaklig måltid!

Ingredienser
2 portioner

1 pkt smördeg
2 st kycklingfiléer
0,5 st halloumi
12 st basilikablad
2 msk soltorkade tomater
salt
peppar

Så här gör du

Sätt på ugnen på 225grader
Börja med att dela kycklingfiléerna på mitten och stek de fyra
halvorna i stekpannan på vardera sida. Kycklingen ska nästan vara
helt genomstekt. Salta och peppra

Lägg kycklingen åt sidan medan
du skär tunna skivor halloumi. Lägg på halloumin, basilikablad
och soltorkade tomater på en av kycklingarna och lägg sedan på
den andra ovanpå. Gör samma sak med den andra.

Dela smördegen på mitten och
lyft över den ena kycklingen på och vik ihop sidorna så att den
stänger sig. Gör samma sak med den andra.

Tillaga i ugnen i 20min eller
tills att smördegen har fått fin färg. Servera gärna med sallad.