Småkakor kan man aldrig baka för
mycket om, så gott och så enkelt att bara ta fram!

Här kommer ett litet annorlunda recept
på chokladsnittar, liiite nyttigare 🙂

Chokladsnittar med solrosfrön, chia
och grahamsmjöl

100g smör
1 ¼ dl strösocker
2 dl grahamsmjöl
0,5 dl krossade solrosfrön
2 msk kakao
2 msk chiafrön
0,5 tsk bakpulver
1tsk vaniljsocker
1msk vatten

1ägg till pensling
pumpafrön att strö över

Gör så här:

Sätt på ugnen på 200grader

Arbeta ihop alla ingredienser till en
deg. Låt vila 5min

Dela degen i 3 lika stora delar och
rulla varje deg till en rulle och lägg på en plåt med
bakplåtspapper. Platta till dem något, pensla med uppvispat ägg
och strö över pumpafröna

Grädda mitt i ugnen cirka 15. Skär i
sneda kakor direkt när du tagit ut dem ur ugnen och låt svalna