En gos och krämig laxlasgange som är gjort på keso.
Smaklig måltid!


Ingredienser

4 portioner

4 st Laxfiléer
12 st Lasangeplattor
500 g Keso
500 g Tomatkross
0,5 st Squash
75 msk Fryst spenat
1 st Gul lök
Salt
Peppar
2 dl Riven ost

Så här gör du

1 minuter

Sätt på ugnen på 175grader

Skala och hacka löken och fräs i
stekpanna.

Tillsätt tomtakross, keso och spenat.
Låt koka ihop och smaka av med salt och peppar

Skär laxenfileerna i skivor. Lägg åt
sidan.

Skär squash i smala bitar och lägg åt
sidan

Lägg lasangeplattor i botten av en
ugnfastform och ha på 1/3 av såsen. Lägg på hälften av laxskivor
och squash. Ha på lasangeplattor igen och ha på 1/3 av såsen och
resten av lax och squash.

Lägg på resten av lasagneplattorna
och ha på resten av såsen. Strö över riven ost.

Tillaga i nedre delen av ugnen i 40min tills att den fått fin
färg och lasagnen är mjuk